Cadeaus voor kleine gedichten / teksten

Hart van plexiglas

Dit mooie hart is gemaakt van transparant plexiglas en graveren wij met uw eigen persoonlijke tekst. Het hart kan opgehangen worden d.m.v. het kleine gaatje.

€13,55
Hart van plexiglas, bol-vormig

Dit is een hart van plexiglas die je in een boom, huis of ergens anders kunt hangen. Wij maken deze persoonlijk door uw eigen tekst hierin te graveren.

€13,55
Boom van leisteen met touwtje

U kunt een tekst of afbeelding naar keuze op deze natuurlijke leisteen laten graveren. Leuk om uw kerstboom net iets persoonlijker te maken.

€14,15
Ster van leisteen met touwtje

Gebruik deze ster van leisteen om je boom te personaliseren met een eigen boodschap of afbeelding er op gegraveerd. Of stuur een gepersonaliseerde ster met een persoonlijk bericht van jou op de leisteen.

€14,15
Houten USB stick, incl. houten opbergdoosje

Houten USB stick met houten opbergdoosje graveren wij voor uw mooiste en/of dierbare herinneringen. De capaciteit van de houten USB stick is 32GB.

€18,60
Houten hart met groef, 24x24cm

Dit houten hart (met groef) is heel mooi te graveren. Gemaakt van esdoornhout en wordt geleverd inclusief ophangsysteem.

€21,60 €25,45
Glazen medaille/medaillon, 8cm rond

Mooie persoonlijke glazen medaille/medaillon van 8cm rond. Te geven als prijs, maar ook voor tal van andere gelegenheden te graveren.

€22,10
Balpen en vulpotlood van bamboe

Deze leuke pennenset bevat een balpen en vulpotlood van bamboe en wordt geleverd in een kartonnen geschenkverpakking. Origineel met tekst gegraveerd.

€22,15
Glazen hart met deksel 84x76mm

Schitterend glazen doosje in de vorm van een hart. Bewaar bv ringen, tandjes, persoonlijke eigendommen in dit mooie hart. Met eigen gravure erg persoonlijk.

€23,35
Dubbelwandige thermosfles, rood

Rode dubbelwandige thermosfles van roestvrij staal en met een volumecapaciteit tot 500ml. Met drinkdop en uw eigen tekst, afbeelding en/of logo.

€25,75 €30,05
Metalen roller en balpen set

Persoonlijke set van metalen roller en balpen met aanraaktip en clip. De gravure komt op het zwarte gedeelte en is licht van kleur.

€26,05
Dubbelwandige thermosfles, blauw

Helder blauwe dubbelwandige thermosfles van roestvrij staal en met een volumecapaciteit tot 500ml. Met gravering van tekst, afbeelding en/of logo.

€26,95 €31,45
Draadloze oplader van bamboe

Deze draadloze oplader van bamboe met gravering kunt u aansluiten op uw computer, leg er een smartphone op en start met opladen.

€27,95
Pennenset van bamboe, incl. doosje

Mooie pennenset van bamboe. De pennen graveren wij met uw tekst. Het bamboedoosje bevat een balpen met draaimechanisme en rollerset met metalen clip.

€29,70
Metalen balpen en roller set

Metalen balpen en roller, met glinsterend middenstuk. Geleverd in een mooie geschenkverpakking.

€29,80
Glazen pennenhouder voor 2 pennen

Als relatiegeschenk kunnen wij deze glazen pennenhouder voor u graveren met een persoonlijke tekst, logo, foto en/of afbeelding. Incl. geschenkverpakking.

€30,85
Bokaal van glas, 179x129mm, incl. geschenkdoos

Met het graveren van deze bokaal van glas koopt u een origineel en gepersonaliseerd cadeau. Voor elke gelegenheid heeft u een bijzondere bokaal van glas.

€31,10
Glazen diamant, doorsnede 8cm

Schitterende zware glazen diamant. Een echt sieraad. Mooi voor een persoonlijke gravure.

€31,15
Ronde snoeppot met deksel

Deze snoeppot van glas is voor elke gelegenheid erg mooi te graveren met uw eigen tekst of bijvoorbeeld logo.

€31,75
Metalen balpen en roller set

Metalen balpen en roller set met gouden details en clip. Geleverd in een geschenkverpakking.

€32,00
Snoeppot met leuke deksel

Deze glazen snoeppot graveren wij voor u voor elke gelegenheid. Dit kan met bijvoorbeeld uw eigen tekst, logo en/of afbeelding.

€33,10
Plexiglas met RVS houder en roos, 16,5x18,0cm

Mooi persoonlijk cadeau voor verschillende gelegenheden. Dit plexiglas wordt persoonlijk gemaakt met uw eigen gravure en wordt geleverd met RVS houder.

€33,45
Plexiglas met RVS houder en kruis, 17,8x17,0cm

Dit herinneringsartikel is gemaakt van plexiglas en graveren wij met een kruis en uw eigen tekst/afbeelding. Het artikel wordt geleverd met RVS houder.

€33,45
Plexiglas met RVS houder, hart met klein hart, ruw, 19,5x20,0cm

Een bijzonder en persoonlijk kraamkado is dit plexiglas met gravure in de vorm van een hart. Erg mooi en wordt geleverd met RVS houder.

€33,45

Op deze cadeaus kan een klein gedicht/tekst gegraveerd worden met niet al te veel regels. Het is moeilijk aan te geven hoeveel regels, omdat dit ook weer verschilt per artikel. Wij passen de afmeting van de tekst wel zo aan dat het altijd leesbaar is. Daarnaast ontvangt u altijd een proef ter goedkeuring. Zo weet u zeker dat het naar uw wens is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »