Laser Graveer Service Aalten (Gelderland)

In deze categorie een overzicht van een aantal voorbeelden die wij op maat gemaakt hebben. Ga hiervoor naar onderstaande categorieën (deze staan ook links onder het pijltje). Graag wijzen wij u ook op onze website die meer gericht is op bedrijven: www.lasergraveerserivce.nl.

Plexiglas/acrylaat/perspex: Plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd kan heel mooi in verschillende vormen gesneden worden. Ook is een gravure erg mooi en helder.

Glas: Wij hebben verschillende soorten glaswerk op voorraad, maar kunnen ook ander glaswerk erg mooi graveren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Metaal: Wij graveren metalen met een zwarte, slijtvaste en permanente gravure. Heel veel diverse materialen kunnen wij heel mooi graveren.

Hout: Van dienblad tot wijnkistjes en van boomschors tot houtfineer. Allerlei soorten hout kunnen erg mooi gegraveerd worden.

Spiegel: de achterkant van de spiegel wordt gegraveerd en ingespoten met zwart of een andere gewenste kleur. Hierdoor is de voorkant van de spiegel de tekst, afbeelding, foto of logo erg mooi zichtbaar. U kunt de hele spiegel laten graveren, maar ook een deel. Hierdoor blijft de spiegelfunctie intact.

Steen: Door te graveren op steen beschadig je de steen en slaat deze wit uit. Vooral op leisteen is dit erg mooi, maar ook andere steensoorten kunnen prima gegraveerd worden.

Kunststof: Ook dit kunststof kan in verschillende diktes en kleurencombinaties geleverd worden met erg mooi en strakke gravures. Ook het snijden in allerlei vormen is mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden ga naar: http://www.cadeaugraveren.nl/service/about/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Wij sturen altijd per email een proef ter goedkeuring . Verbergen