Huwelijk / huwelijksjubileum

Stappen er binnenkort personen uit uw omgeving in het huwelijksbootje? Dan kunt u het bruidspaar verrassen met een gepersonaliseerd cadeau. U kunt bijvoorbeeld de trouwkaart laten graveren op 1 van onze artikelen of een vrolijke foto van het bruidspaar. Zo blijft de trouwdag voor het bruidspaar altijd een mooie herinnering. Liever iets anders laten graveren? Dat kan ook. Een tekst, afbeelding of logo is ook heel goed mogelijk. Doordat het persoonlijk gemaakt is zal het niet snel opgeruimd worden.

Voor een huwelijksjubileum zijn er ook tal van leuke cadeaus om te geven. Hoe leuk is het om een 50-jaar oude trouwfoto te laten graveren in 1 van onze artikelen. Zeker weten dat u het bruidspaar zult ontroeren. En natuurlijk zal er een hard gelachen worden om die ‘super oude’ mensen die op de foto staan.
Drinkt het bruidspaar regelmatig een theetje? Ook een persoonlijke theedoos of theeglazen zijn een aanrader. Wijn- en bierglazen zijn natuurlijk ook een optie. Kijkt u gerust rond in deze categorie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »