Vaderdag / Moederdag

Hoe fijn is het als u voor wijze raad altijd terecht kunt bij uw vader en/of moeder. Ze geven u advies en hun mening en doen dit met alle liefde voor u. Of gewoon even lekker op de koffie voor een gezellig praatje. Om ze hiervoor te bedanken op Vaderdag of Moederdag hebben wij een heel aantal ideeën in deze categorie staan. Het graveren van een persoonlijk cadeau is een mooi gebaar om ze te bedanken voor alle gesprekken en liefde die u van hem/haar krijgt.
Een mooie foto laten graveren op een artikel van ons kan ook als u 1 of beide ouders moet missen. Geef uzelf een mooie herinnering voor Vaderdag of Moederdag. Zo zijn ze er in gedachten bij u.

Een persoonlijk Vaderdag of Moederdag cadeau is het allerleukste cadeau om jou/uw papa, mama, maar ook opa of oma mee te verrassen. U kunt het cadeau helemaal zelf ontwerpen met een lieve tekst, gedicht, afbeelding en/of foto. Alles kunt u doorgeven tijdens het bestellen. Kies b.v. de leukste of mooiste foto die je/u vinden kunt. Deze kunnen wij namelijk ook op veel artikelen graveren. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker. De foto mag gestuurd worden naar [email protected]. Een bijzonder leuke verrassing op een dag als Vaderdag of Moederdag.

Geen inspiratie? Bij al onze artikelen staan diverse voorbeelden.  Wij sturen u na ontvangst van de bestelling altijd een proef ter goedkeuring. Zo weet u dat u iets krijgt wat naar wens is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »