Gegraveerde persoonlijke cadeaus

In alle categorien kunt u terecht als u op zoek bent naar een bijzonder en origineel cadeau voor talloze gelegenheden, zoals verjaardagen, als iemand gaat verhuizen of diploma behaald heeft. Maar ook om iemand te bedanken voor zijn/haar hulp, te verrassen of als u iemand in het zonnetje wilt zetten. Allemaal mogelijk! Samen maken we er iets moois van.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Graag wijzen wij u ook op onze website die meer gericht is op bedrijven: https://www.lasergraveerservice.nl/glas/

Hieronder enkele foto's van artikelen die wij gemaakt hebben. Het fotograferen van glas is niet altijd even makkelijk; we hebben geprobeerd deze zo goed mogelijk weer te geven. Sommige foto's zijn gemaakt met een blauwe achtergrond.


Glazen standaard op maat gemaakt. Het onderste deel bestaat uit een glazen blok van 200x100x100mm. Daar bovenop verlijmd een glazen blokje van 50x50x80mm. Door dit laatste blokje blijft de miniatuurhelm van Max Verstappen mooi op zijn plek.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »