Het begin2013
Iets voor mezelf beginnen wilde ik al heel lang, maar tot 2013 was het nog nooit op mijn pad gekomen. Na verschillende administratieve banen kwam ik op een punt dat ik dacht: en nu ga ik het doen; iets compleet anders!
Samen met mijn man hebben we verschillende lasergraveermachine-bedrijven bezocht. We kochten er 1 van goede degelijke kwaliteit waar niet alleen tekst en afbeeldingen mee gegraveerd kunnen worden, maar ook heel mooi foto’s en logo’s. Dit laatste wilde ik graag!
In oktober Laser Graveer Service Aalten ingeschreven bij de KvK, een ruimte bij huis verbouwd tot kantoor, beurzen bezocht, artikelen ingekocht, teksten voor de website geschreven, webshop ingericht, heel veel geleerd over software en materialen, heel veel geoefend en heel veel oefenmateriaal gebruikt...
Cadeaugraveren.nl
is gericht op unieke, originele en persoonlijke cadeaus. Een standaard assortiment dat regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe artikelen. Daarnaast lever ik ook op maat gemaakte cadeaus. Een paar voorbeelden hiervan zijn te vinden op: https://www.cadeaugraveren.nl/op-maat-gemaakte-cadeaus/.

Het is zo ontzettend leuk, bijzonder en afwisselend werk, omdat achter elke bestelling een persoonlijk verhaal zit.

Een zittend gat bedenkt zich altijd wat…

2017: www.lasergraveerservice.nl
Een informatieve website waar de verschillende materialen en mogelijkheden uitgelegd worden is www.lasergraveerservice.nl.
Om een voorbeeld te noemen; artikelen die aansluiten op de huisstijl van een bedrijf en zo meewerken aan het eigen gezicht van dat bedrijf. Een mooi voorbeeld hiervan is het uitgesneden vilt als bewegwijzering of foto’s van andere artikelen die als voorbeeld op de website staan. Daarnaast kan ook zelf aangeleverd materiaal gegraveerd worden.

2018: www.relatiegeschenkenachterhoek.nl en www.relatiegeschenkengelderland.nl
De vraag naar kwalitatief goede relatiegeschenken kwam steeds meer aan de orde. En dan niet alleen lasergraveren, maar ook artikelen die met andere technieken bewerkt kunnen worden, zoals bedrukken etc. In 2018 ben ik me hier meer in gaan verdiepen; en dan vooral naar milieuvriendelijke relatiegeschenken. Hierdoor kan ik mijn klanten ook geschenken leveren die met andere technieken bewerkt kunnen worden. Neem contact met me op als u specifiek naar iets op zoek bent of graag wilt weten welke mogelijkheden er allemaal zijn.

2022: aankoop grotere lasergraveermachine
Ik wilde graag een groter werkgebied met nog mooier resultaat. Daarom een 2 maten grotere machine aangeschaft van top kwaliteit. Deze machine heeft een werkgebied van ca.88cm breed x ca.60cm/120cm diep. Het resultaat van de nieuwe machine is nog nauwkeurigere gravures en er kunnen ook dikkere materialen gesneden worden.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »