Het begin2013
Iets voor mezelf beginnen wilde ik al heel lang, maar tot 2013 was het nog nooit op mijn pad gekomen. Na verschillende administratieve banen kwam ik op een punt dat ik dacht: en nu ga ik het doen; iets compleet anders!
Samen met mijn man hebben we verschillende lasergraveermachine-bedrijven bezocht. We kochten er 1 van goede degelijke kwaliteit waar niet alleen tekst en afbeeldingen mee gegraveerd kunnen worden, maar ook heel mooi foto’s en logo’s. Dit laatste wilde ik graag!

In oktober Laser Graveer Service Aalten ingeschreven bij de KvK, de schuur verbouwd tot kantoor, beurzen bezocht, artikelen ingekocht, teksten voor de website geschreven, webshop ingericht, heel veel geleerd over software en materialen, heel veel geoefend en heel veel oefenmateriaal weggegooid...

Cadeaugraveren.nl
is gericht op unieke, originele en persoonlijke cadeaus. Een standaard assortiment dat regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe artikelen. Daarnaast lever ik ook op maat gemaakte cadeaus. Een paar voorbeelden hiervan zijn te vinden op: https://www.cadeaugraveren.nl/op-maat-gemaakte-cadeaus/.

Het is zo ontzettend leuk, bijzonder en afwisselend werk, omdat achter elke bestelling een persoonlijk verhaal zit.

Een zittend gat bedenkt zich altijd wat…

2017: www.lasergraveerservice.nl
Om bedrijven te informeren over de verschillende mogelijkheden, heb ik in 2017 de website www.lasergraveerservice.nl gemaakt. Gericht op het lasergraveren en/of op maat maken van artikelen die vaak minder persoonlijk zijn, maar specifiek voor een bedrijf gemaakt worden. Een mooi voorbeeld hiervan is het uitgesneden vilt als bewegwijzering of foto’s van andere artikelen die als voorbeeld op de website staan. Daarnaast kan ook zelf aangeleverd materiaal gegraveerd worden.

2018: www.relatiegeschenkenachterhoek.nl en www.relatiegeschenkengelderland.nl
Door de jaren heen kreeg ik steeds meer de vraag naar kwalitatief goede relatiegeschenken. Dus niet alleen lasergraveren, maar ook artikelen die met andere technieken bewerkt kunnen worden, zoals bedrukken etc.
In 2018 heb ik hierin een partij gevonden die aansloot aan mijn wensen. Door 2 nieuwe websites kan ik mijn klanten ook geschenken leveren die met andere technieken bewerkt kunnen worden.

2022: aankoop grotere lasergraveermachine
Om grotere afmetingen te kunnen graveren (i.p.v. 60x30cm), heb ik een machine gekocht met een werkgebied van ca.88cm breed x ca.60cm/120cm diep. Doordat deze machine ook meer vermogen heeft, kunnen er dikkere materialen gesneden worden.

En dan...
Voor de toekomst zullen de 2 websites voor relatiegeschenken aangepast worden, maar dit duurt nog wel even...

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »