* LevertijdWat is de levertijd van mijn artikel?
Nadat wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben sturen wij u binnen 1-2 werkdagen een e-mail met daarin een proef ter goedkeuring. Als u de goedkeuring geeft, kan het artikel die dag/de dag erna verstuurd worden. In de regel is de levertijd dus ca. 1-3 werkdagen. Wilt u zeker weten wanneer u het artikel ontvangt? Neem dan contact met ons op en/of lees het volgende:

I.v.m. de planning sturen wij u na ontvangst van de betaling een e-mail waarin u aan kunt geven wanneer u uw bestelde artikel uiterlijk wenst te ontvangen. Wij versturen minimaal 2 dagen voor deze datum het artikel, zodat er altijd een dag extra speling is voor bezorging. Zo ontvangt u uw artikel op tijd! Als u een artikel sneller nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Kan ik zelf aangeven wanneer ik uiterlijk een artikel wil ontvangen?
Ja, nadat wij uw betaling ontvangen hebben of nadat wij de goedkeuring ontvangen hebben voor ‘Achteraf betalen’ sturen wij u een e-mail waarin u aan kunt geven wanneer u uw bestelde artikel uiterlijk wenst te ontvangen. Wij zullen minimaal 2 dagen voor deze datum het artikel versturen, zodat er altijd een dag extra speling is voor bezorging. Zo ontvangt u uw artikel op tijd! Als u een artikel snel nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »