* BetalenHoe kan ik betalen?
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Kies voor een van de onderstaande betaalmethodes. Uw betaling wordt dan direct verwerkt.
Paypal
Mastercard
Visa
Maestro
Bancontact
iDeal
Sofort
Apple Pay
Klarna achteraf betalen
Billink Achteraf betalen

Het is ook mogelijk om via ‘Bankoverschrijving’ te betalen. Uw betaling staat dan binnen 2-3 werkdagen op onze rekening. Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging via de e-mail. De proef ter goedkeuring wordt pas gemaild nadat de betaling is verwerkt. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn.

Kan ik op rekening bestellen?

De meeste artikelen uit onze webshop worden voor u op maat gemaakt. Het persoonlijke karakter betekent dan ook dat het gemaakte artikel niet meer te verkopen is aan andere klanten. Om die reden werken wij uitsluitend met vooruitbetaling. U kunt wel achteraf betalen door de factuur, binnen de door Klarna of Billink gestelde betalingstermijn, te voldoen.

Kan ik mijn bestelling achteraf betalen?
U kunt uw bestelling achteraf betalen met de betaalmethodes Klarna of Billink. Het artikel wordt gemaakt en verzonden, en u heeft na de bestelling 14 dagen de tijd om te betalen. Er zijn wel kosten verbonden aan achteraf betalen via Klarna en Billink. De kosten hiervan kunt u vinden bij het tabblad ‘Betaalmethodes’ tijdens het bestellen.

Wanneer wordt mijn artikel verstuurd als ik met Klarna of Billink betaal?
Als de betaling via Klarna of Billink goedgekeurd is, zal de bestelling gelijk in behandeling worden genomen en een proef ter goedkeuring gemaild worden.

Kan ik mijn factuur nog aanpassen?
Mocht de factuur onverhoopt toch niet goed zijn, neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de betaalgegevens van Cadeaugraveren.nl/Laser Graveer Service Aalten?
Onze bankgegevens zijn:
SWIFT / BIC code: RABONL2U
IBAN Nr.: NL79RABO 0133 9827 93 t.n.v. Laser Graveer Service Aalten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »