Artikelen van metaal als huwelijkscadeau / huwelijksgeschenk

De bijzonder mooie gegoten metalen artikelen maar ook andere soorten metaal kunnen voor allerlei gelegenheden aangepast worden. De bijzonder metalen cadeaus, geschenken, geboortecadeaus, herdenkingsartikelen, huwelijkscadeaus, huwelijksgeschenken, trofeeën, awards, prijzen en bokalen worden gegoten en daarna bespoten met goud en/of zilverkleurige verf. Hierdoor krijgen ze een aparte robuuste uitstraling. De artikelen zijn zwaar en worden geleverd met een gravure op een zwart/goudkleurig plaatje of met een gravering op het acrylaat/plexiglas. Dit is per artikel verschillend. Door de ruwe uitstraling is dit een bijzonder artikel om te geven en te krijgen.

Andere metalen kunnen ook naar wens geleverd worden. Wij kunnen voor u op metaal, zoals RVS, messing en geanodiseerd aluminium zeer precies graveren. Hieronder enkele voorbeelden die wij reeds gemaakt hebben.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Graag wijzen wij u ook op onze website die meer gericht is op bedrijven: https://www.lasergraveerservice.nl/metaal/

    

   

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »