Plexiglas graveren voor een persoonlijk cadeau

Plexiglas met LED-verlichting in boekvorm

Perspex in de vorm van een boek. Door de led-verlichting en het graveren van het boek licht de gravure mooi op. Verkrijgbaar in warm wit en RGB kleuren.

€73,70
Plexiglas met LED-verlichting, briefpapier liggend

Perspex in de vorm van oud briefpapier. De led-verlichting is verkrijgbaar in warm wit of RGB kleuren. Door de verlichting licht de gravure in deze kleur op.

€74,00
Plexiglas met LED-verlichting, briefpapier staand

Dit 'ouderwetse' briefpapier is gemaakt van perspex. Wij graveren deze met uw eigen foto, logo, afbeelding en/of tekst tot een mooi cadeau. In warm wit of kleur

€74,95
Perkamentrol van plexiglas met LED-verlichting

De perkamentrol is gemaakt van plexiglas. Door het plexiglas te graveren in combinatie met led-verlichting komt de gravure erg mooi naar voren. In wit of kleur.

€74,95
Plexiglas met LED-verlichting, 17x22cm

Dit plexiglas (perspex) wordt geleverd met LED-verlichting. Hierdoor licht de foto erg mooi op en komt goed tot zijn recht. Mooi als herdenkingsartikel.

€63,45
Plexiglas met kruis, 17x22cm

Dit plexiglas (perspex) wordt geleverd met LED-verlichting en gravure. Een mooi artikel ter herdenking of herinnering aan uw dierbare.

€63,15
Plexiglas met hart, 17x22cm

Dit plexiglas wordt geleverd met LED-verlichting. Hierdoor licht de foto en/of tekst erg mooi op. Een bijzonder rouwartikel ter herdenking.

€63,15
Plexiglas met ster, 17x22cm

Dit plexiglas (perspex) wordt geleverd met LED-verlichting en kun je erg mooi graveren. Hiermee koopt u een erg bijzonder herinneringsartikel.

€62,80
Plexiglas met recht hart, 17x22cm

Plexiglas (perspex) kun je erg mooi personaliseren met een gravure. Gegarandeerd een mooi en bijzonder gepersonaliseerd huwelijkscadeau.

€63,15
Plexiglas met hart en ringen, 23x19cm

Dit plexiglas met verlichting kunt u erg mooi laten graveren met uw eigen foto of trouwfoto. Erg leuk en origineel als huwelijkscadeau.

€67,20
Plexiglas met LED-verlichting, 23x19cm

Dit originele kraamkado is een combinatie van LED-verlichting met plexiglas (perspex) en geeft een mooie gravure. Inclusief houten standaard.

€66,85
Plexiglas met 2 harten, 23x19cm

De combinatie van LED-verlichting met het plexiglas (perspex) geeft een mooie gravure. U kunt deze helemaal gepersonaliseerd laten maken voor een uniek cadeau.

€67,20
Plexiglas met liggend hart, 23x22,5cm

Voor een gepersonaliseerd verjaardagscadeau kunt u dit plexiglas (perspex) door ons laten graveren met uw eigen foto, tekst en/of afbeelding.

€67,20
Plexiglas met LED-verlichting, 33 of 23cm

33x24cm of 23x34cm. Het graveren van o.a. een foto of tekst op een plexiglas (perspex) is erg mooi in combinatie met LED-verlichting in de houten standaard.

€75,60
Plexiglas met hart en ringen, 33x23cm

Dit plexiglas met verlichting graveren wij voor u naar eigen wens. U geeft dan een schitterend en gepersonaliseerd huwelijkskado.

€74,35
Plexiglas met ringen, 33x24cm

Dit artikel van plexiglas (perspex) met LED-verlichting kunt u laten maken voor een persoonlijk cadeau; bijvoorbeeld voor een huwelijksjubileum.

€74,00
Plexiglas met hart, 33x24cm

Het graveren van plexiglas (perspex) is erg mooi in combinatie met LED-verlichting in de houten standaard. Leuk idee voor een gepersonaliseerd cadeau.

€74,00
Plexiglas met RVS houder, hart met 2 ringen, 20x20cm

Dit mooie huwelijkscadeau van plexiglas graveren wij met uw persoonlijke gravure en is een mooi sieraad als aandenken.

€34,10
Plexiglas met RVS houder, hart met klein hart, recht, 20x20cm

Dit cadeau in de vorm van een hart graveren en snijden wij uit uit 5mm dik plexiglas en wordt geleverd met RVS houder.

€33,80
Plexiglas met RVS houder, hart met klein hart, ruw, 19,5x20,0cm

Een bijzonder en persoonlijk kraamkado is dit plexiglas met gravure in de vorm van een hart. Erg mooi en wordt geleverd met RVS houder.

€33,45
Plexiglas met RVS houder en groot hart, 20,0x18,5cm

Dit hart is gemaakt van plexiglas en graveren wij als herdenkingsartikel ter nagedachtenis aan uw dierbare. Wordt geleverd met RVS houder.

€33,80
Plexiglas met RVS houder en kruis, 17,8x17,0cm

Dit herinneringsartikel is gemaakt van plexiglas en graveren wij met een kruis en uw eigen tekst/afbeelding. Het artikel wordt geleverd met RVS houder.

€33,45
Plexiglas met RVS houder en roos, 16,5x18,0cm

Mooi persoonlijk cadeau voor verschillende gelegenheden. Dit plexiglas wordt persoonlijk gemaakt met uw eigen gravure en wordt geleverd met RVS houder.

€33,45
Plexiglas transparant/rood met gravure 200x150mm of 150x200mm

Mooi transparant plexiglas met rode achterplaat. Te geven als markant eindejaarsgeschenk, surprise of met een gravure van een foto met je kleinzoon erop.

€55,55

Plexiglas is een transparante kunststof die ook wel perspex of acrylaat genoemd wordt. Door de laser wordt de gravure op het plexiglas wit/lichtgrijs.
Om de gravure/het voorbeeld mooi te fotograferen hebben we bij sommige foto's een blauwe achtergrond gebruikt.

Voor op maat gemaakte artikelen verwijzen wij u graag naar:
https://www.cadeaugraveren.nl/op-maat-gemaakte-cadeaus/plexiglas-perspex-acrylaat/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »