Stationery by Lianne

Min: €0 Max: €10


In de zomer van 2020 heb ik van mijn droom werkelijkheid gemaakt: een eigen stationery bedrijf beginnen met eigen designs.

Van jongs af aan was ik al creatief bezig en sinds 2018 viel ik in de journal community en later ook de penpal community. Door het vele creatief bezig zijn en anderen een eigen bedrijfje zien te beginnen, wilde ik het zelf ook graag. Doordat ik in 2020 mijn Havo diploma heb gehaald en een tussenjaar zou nemen, vond ik dat dit de perfecte tijd is om zelf een shop te openen.

Toen mijn moeder met het idee kwam om stempels te maken van mijn eigen designs was ik helemaal om! Stempels worden niet zoveel door kleine bedrijfjes verkocht, dus hierdoor ben je toch uniek. Stickers verkopen stond bovenaan mijn lijstje om te ontwerpen en verkopen en daarvoor heb ik een snijmachine aangeschaft, om hier werkelijkheid van te kunnen maken. Door me te verdiepen in andere producten kwam ik ook bij writing sets en memo sheets.

U kunt de stationery voor vele creatieve hobbies gebruiken! U kunt de stempels, stickers en memo sheets mega leuk gebruiken voor het decoreren van een journal pagina, brief, een kaart of voor welke andere hobby dan ook. Met de writing sets kunt u een leuke brief versturen in een bepaald thema. Alles is in het zwart-wit, zodat u zelf de kleuren kunt bepalen. U kunt zo alles mega leuk met potloden, stiften, aquarelverf, etc. het design kleur geven.

Op deze site verkoop ik naar Nederland en België en voor internationale klanten verkoop ik via etsy: Etsy: Stationerybylianne. Ook kunt u mij volgen op insta: Instagram: Stationerybylianne. Hier kunt u leuke ideeën vinden over hoe u het kunt gaan gebruiken en kunt u zien hoe het achter de schermen aan toe gaat.

Heeft u vragen over de producten, dan kunt u gerust een mailtje sturen naar: [email protected]

Hopelijk bent u net zo enthousiast over de producten als ik dat ben en mag ik u als klant begroeten!


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »