Belangrijke informatie over uw bestellingVoordat wij een artikel maken zullen wij u een proef ter goedkeuring mailen.

Meerdere artikelen:
Wilt u meer dan 3 stuks bestellen? Stuur ons dan een email en vraag naar de mogelijkheden.

Afbeeldingsnummer(s):
Bij de productfoto's staan afbeeldingen (met daaronder een nummer) die u kunt laten graveren.

Foto/logo:
Uw duidelijke foto/logo kunt u mailen naar [email protected] onder vermelding van het factuurnummer. Wij zullen deze beoordelen. Mocht er een aanpassing nodig zijn of de foto/logo is niet geschikt, dan nemen wij contact met u op.
Verklein de foto/het logo niet, de resolutie moet zo hoog mogelijk zijn. Om een zo mooi mogelijke gravure te krijgen zullen wij de afmeting, de helderheid en het contrast van uw foto/logo aanpassen.
Informatie over afbeeldingen, foto, logo en foto/logo vrijstaand laten maken kunt u vinden bij Veel gestelde vragen, punt 3.

Op onze website werken wij vaak met digitale voorbeelden, om u zoveel mogelijk ideeën te geven. Heeft u vragen of andere wensen? Laat het ons weten via ons contactformulier of via [email protected].

De meeste artikelen uit onze webshop worden voor u op maat gemaakt, om die reden werken wij uitsluitend met vooruitbetaling en kunnen deze niet geretourneerd worden.

Cadeaugraveren.nl kan aangeleverd materiaal gebruiken voor het maken van voorbeelden voor haar website en/of reclame doeleinden. Door een bestelling te plaatsen geeft u hiervoor toestemming. Laat het ons weten als u hier bezwaar tegen heeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Wij sturen altijd per email een proef ter goedkeuring . Verbergen