Plexiglas met LED-verlichting

Plexiglas met LED-verlichting in boekvorm

Perspex in de vorm van een boek. Door de led-verlichting en het graveren van het boek licht de gravure mooi op. Verkrijgbaar in warm wit en RGB kleuren.

€73,70
Plexiglas met LED-verlichting, briefpapier staand

Dit 'ouderwetse' briefpapier is gemaakt van perspex. Wij graveren deze met uw eigen foto, logo, afbeelding en/of tekst tot een mooi cadeau. In warm wit of kleur

€74,95
Plexiglas met LED-verlichting, briefpapier liggend

Perspex in de vorm van oud briefpapier. De led-verlichting is verkrijgbaar in warm wit of RGB kleuren. Door de verlichting licht de gravure in deze kleur op.

€74,00
Perkamentrol van plexiglas met LED-verlichting

De perkamentrol is gemaakt van plexiglas. Door het plexiglas te graveren in combinatie met led-verlichting komt de gravure erg mooi naar voren. In wit of kleur.

€74,95
Plexiglas met LED-verlichting, 17x22cm

Dit plexiglas (perspex) wordt geleverd met LED-verlichting. Hierdoor licht de foto erg mooi op en komt goed tot zijn recht. Mooi als herdenkingsartikel.

€63,45
Plexiglas met ster, 17x22cm

Dit plexiglas (perspex) wordt geleverd met LED-verlichting en kun je erg mooi graveren. Hiermee koopt u een erg bijzonder herinneringsartikel.

€62,80
Plexiglas met hart, 17x22cm

Dit plexiglas wordt geleverd met LED-verlichting. Hierdoor licht de foto en/of tekst erg mooi op. Een bijzonder rouwartikel ter herdenking.

€63,15
Plexiglas met kruis, 17x22cm

Dit plexiglas (perspex) wordt geleverd met LED-verlichting en gravure. Een mooi artikel ter herdenking of herinnering aan uw dierbare.

€63,15
Plexiglas met recht hart, 17x22cm

Plexiglas (perspex) kun je erg mooi personaliseren met een gravure. Gegarandeerd een mooi en bijzonder gepersonaliseerd huwelijkscadeau.

€63,15
Plexiglas met LED-verlichting, 23x19cm

Dit originele kraamkado is een combinatie van LED-verlichting met plexiglas (perspex) en geeft een mooie gravure. Inclusief houten standaard.

€66,85
Plexiglas met 2 harten, 23x19cm

De combinatie van LED-verlichting met het plexiglas (perspex) geeft een mooie gravure. U kunt deze helemaal gepersonaliseerd laten maken voor een uniek cadeau.

€67,20
Plexiglas met hart en ringen, 23x19cm

Dit plexiglas met verlichting kunt u erg mooi laten graveren met uw eigen foto of trouwfoto. Erg leuk en origineel als huwelijkscadeau.

€67,20
Plexiglas met liggend hart, 23x22,5cm

Voor een gepersonaliseerd verjaardagscadeau kunt u dit plexiglas (perspex) door ons laten graveren met uw eigen foto, tekst en/of afbeelding.

€67,20
Plexiglas met LED-verlichting, 33 of 23cm

33x24cm of 23x34cm. Het graveren van o.a. een foto of tekst op een plexiglas (perspex) is erg mooi in combinatie met LED-verlichting in de houten standaard.

€75,60
Plexiglas met hart en ringen, 33x23cm

Dit plexiglas met verlichting graveren wij voor u naar eigen wens. U geeft dan een schitterend en gepersonaliseerd huwelijkskado.

€74,35
Plexiglas met ringen, 33x24cm

Dit artikel van plexiglas (perspex) met LED-verlichting kunt u laten maken voor een persoonlijk cadeau; bijvoorbeeld voor een huwelijksjubileum.

€74,00
Plexiglas met hart, 33x24cm

Het graveren van plexiglas (perspex) is erg mooi in combinatie met LED-verlichting in de houten standaard. Leuk idee voor een gepersonaliseerd cadeau.

€74,00
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 230x230mm

Mooie houten fotolijst in licht eiken-look. Incl. plexiglas en ledverlichting. Door de verlichting is de gravure mooi te zien. Voor een bijzonder cadeau.

€63,95
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 230x230mm

Deze fotolijst in walnoot-bruin-look en gegraveerd plexiglas is een feestelijk cadeau voor heel veel gelegenheden; opening bedrijf, herdenken of voor Sara.

€63,95
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 230x230mm

Door de verlichting in de fotolijst en het graveren van het plexiglas is dit een mooi gepersonaliseerd kado als herdenking, voor pensioen of als bedankje.

€66,35
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 180x230mm

Led-verlichting in combinatie met een fotolijst en plexiglas. Een mooi artikel voor een jubileum of als herdenkingsartikel. Maar ook met logo erg origineel.

€63,50
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 210x210mm

Door de verlichting in de fotolijst en het lasergraveren van het plexiglas komt de gravure mooi uit. Voor een origineel geschenk, afscheidscadeau of herinnering.

€69,70
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 210x210mm

Met de lasergraveermachine maken wij voor u een persoonlijk fotolijstje voor b.v. een herinneringsartikel, presentje of als cadeau voor de ceremoniemeester.

€69,70
Fotolijst met plexiglas en LED-verlichting, 330x230mm

Fotolijst met gravure en verlichting. Te gebruiken als persoonlijke surprise, rouwartikel, huwelijksjubileum of ander jubileumcadeau.

€70,40

Plexiglas is een transparante kunststof die ook wel perspex of acrylaat genoemd wordt.
Door de verlichting in het hout krijg je een bijzonder mooi lichteffect in de gravure waardoor deze duidelijk en mooi oplicht.
U kunt kiezen uit: kleur warm wit met batterij, kleur warm wit met adapter, diverse kleuren met batterij en diverse kleuren met adapter. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »