Veel gestelde vragen

1 Verzenden, verzendkosten, levertijd
Hoe gaat het verzenden in zijn werk?

U kunt tijdens het bestelproces kiezen uit verschillende opties:
1. Post voor Nederland en België
2. Afhalen bij Cadeaugraveren.nl. Dit is gratis en kan alleen op afspraak.

Wat zijn de verzendkosten
Dit is afhankelijk van het gewicht en wordt automatisch berekend bij het afronden van uw bestelling.
Nederland:
0-20 gram: € 1,30
21-50 gram: € 2,20
51-100 gram: € 3,10
101-350 gram: € 4,00
351-2000 gram: € 4,40

België:
0-20 gram: € 2,00
21-50 gram: € 3,50
51-100 gram: € 5,00
101-350 gram: € 8,00
351-2000 gram: € 9,50

Wat zijn de levertijden
De levertijd is ca. 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

2 Kan ik mijn bestelling ook ergens anders laten afleveren?
Ja, dit kan. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven waar u uw bestelling geleverd wilt hebben.

3 Ik heb een klacht. Wat moet ik doen?
We vinden het vervelend als u een klacht heeft en willen dit dan ook graag met u oplossen. 
We raden u aan om een klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook; 0543 - 53 78 93. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

4 Kan ik een artikel retourneren & herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling (plastic zakje) niet verbroken is. Speciaal voor u gemaakte scrunchies (b.v. op maat gemaakt, speciale stof) kunnen niet geretourneerd worden.

LET OP: In verband met hygiëne is bij verbreking van de verzegeling uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Graag uw naam, adres, woonplaats, besteldatum, factuurnummer, welk artikel u retour wilt sturen, reden van retournering en IBAN-nummer in de email vermelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »